Motivation in teaching literature among TESL teacher trainees - 267962 Suhani Mansor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007