Laman portal bagi organisasi rekabentuk dalaman rumah kediaman - 364892 Lee, Mooi Ying (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003