Inventory management and control at an in - flight catering company - Nor Liawati Abu Othman, 1980-; Abd. Rahman Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kejuruteraan Industri))- Universiti Teknologi Malaysia,2009