Proses kelulusan pelan bangunan bagi pembangunan hartanah industri di kawasan kajian MPJB - 318707 Mohd. Kamil Ismail (Sekudai : UTM, 1989)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur (Pengurusan Hartabenda dan Penilaian )) - Universiti Teknologi Malaysia, 1989