Metal filling characteristics of aluminium lost foam casting - Wong, Yun Hong, 1985-; Mohd. Hasbullah Idris, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009