Sistem e-pembelajaran untuk Jabatan Hematologi - 412560 Nor Baini Abdullah; Siti Zaiton Mohd. Hashim; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006