Design a new mechanism of slitting machine in manufacturing company - 256192 Zakaria Mamat; Affandi Zainal, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008