Intermetallic compounds between Sn-Ag-Cu soldiers and enig surface finish - Noor Afzan Muhamad, 1985-; Ali Ourdjini; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008