Sistem pakar dalam mengenalpasti penyakit dan perosak tanaman padi menggunakan taakulan deduktif - 413011 Priya Kasi; Abdul Manan Ahmad; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006