Pembelajaran berbentuk komputer berasaskan hipermedia (sejarah PMR) - 376942 Julieana Mangsor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003