Project time management risk assessment tool for software development project - Abdullahi Mohamud Sharif, 1986-; Mohd. Zaidi Abd. Rozan; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009