Sistem maklumat bahan rujukan Pusat Sumber Jabatan Sistem Maklumat - 295687 Nor Hidayah Mohd. Bohari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003