Masalah dan gaya pembelajaran pelajar terhadap subjek kimia - 263526 Irma Syah Salim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007