Sistem kawalan inventori bagi stockist jualan langsung - 175060 Yap, Gim Eng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998