Jadual-jadual 'am perumahan ; bandar-bandar, kampong-kampong dan kawasan-kawasan majlis tempatan : Perlis - Malaysia. Kementerian Dalam Negeri. Jabatan Perangkaan (Kuala Lumpur : Jabatan Perangkaan Malaysia, 1972)
36