Sistem maklumat pengurusan Jabatan Perdagangan, Politeknik Seberang Perai berasaskan web - 303632 Siti Halimah Bakori @ Bakri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003