Economic impact of inland waterway transport system - 303663 Mohd. Yusrinizam Mohamad Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002