Staff time attendance based on Iris Pattern : (case study : FSKSM) - 268906 Johnson, Melvin; Puteh Saad, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009