Sistem pemilihan sekolah memandu secara atas talian bagi kawasan Skudai, Johor - 310068 Sharmila Krishnan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003