Tahap kepuasan pelanggan terhadap kualiti perkhidmatan sistem letak kereta berkupon di Negeri Johor - 269498 Mohd. Nazri Shamsudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007