Effectiveness of e-learning implementation at UTM - 270413 Rizka Dhini Kurnia; Azizah Abd. Rahman; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009