Online job outsourcing system (BONCEE) - 270522 Fadzilah Mamat @ Muhammad; Safie Mat Yatim, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Keusahawanan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009