Buluh sebagai bahan utama "rumah murah" - 301663 Riza Atiq Abdullah O. K. Rahmat (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1980)
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1980