Peranan pengurus atasan dalam penerimaan it di industri kecil dan sederhana (IKS) - 312104 Noor Walida Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003