Rekabentuk rig ujian kebisingan bagi sistem brek - 315673 Hilmi Amiruddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002