Penilaian risiko dalam kilang perabot - 315836 Rahayu Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002