The dynamics of office property market in Kuala Lumpur : an institutional perspective = Dinamik pasaran harta tanah pejabat di Kuala Lumpur : menurut pendekatan institusi - Ismail Omar, 1962-; Aminah Md. Yusof; Vun, Anna Mei Na; Chan, Ling Siong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
PSZJBL