Kesan rawatan haba ke atas suhu peralihan keluli - 334834 Goh, Kian Seong (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1988)
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1988