Pembangunan dan penilaian aplikasi multimedia interaktif pembelajaran berasaskan projek bagi perisian Adobe Photoshop CS2 - 285657 Lee, Chee Hong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008