Kajian EIA terhadap pembinaan kolam ternakan udang harimau di Sg. Kesang / Sebatu, Melaka - 326902 Ahmad Sakri Hamid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002