Vibration characteristics of peat soil - Mohd. Fadhlan Mohd. Yusof, 1985-; Roslan Abdul Rahman; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008