Pengurusan penyelenggaraan jalanraya - 327039 Mohd. Rosli Mohamed Ali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek(Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002