Ciri-ciri rekabentuk laman web pendidikan berdasarkan keperluan dan kehendak pelajar - 280997 Mohd. Hafiz Faizal Mohamad Kamil (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008