Rancangan Tempatan Kuala Berang - Ajil (1999-2010) : garis panduan perlaksanaan - Malaysia. Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan. Jabatan Perancangan Bandar dan Desa; Terengganu. Jabatan Perancangan Bandar dan Desa; Terengganu. Majlis Daerah Hulu Terengganu (Kuala Lumpur : Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan, 2001)
01