Penilaian kekuatan untuk bangunan baru konkrit bertetulang - 327996 Ahmad Shahir Sahar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003