Tekanan kerja di kalangan guru-guru : satu perbandingan antara guru sekolah rendah dan sekolah menengah - 288056 Jayanathe Sree Raman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003