Penggunaan buruh asing dalam industri pembinaan di Johor - 329224 Ahmad Mahayuddin Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Pengurusan Pembinaan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003