Stres di kalangan guru kelas peperiksaan UPSR di daerah Pendang - 222031 Norul Azlin Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003