Faktor-faktor yang mempengaruhi ketidak hadiran dalam aktiviti kokurikulum di Sekolah Rendah Kebangsaan Sri Skudai - 224388 Siti Aminah Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003