Penilaian sistem pembelajaran berasaskan masalah menerusi web bagi tajuk animasi - 209786 Umi Kalthom Ramin; Zaidatun Tasir, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008