Perbandingan konsep manusia antara Carl Rogers dan Al Ghazali menurut perspektif kaunseling - 375538 Shahabuddin Royani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003