Penggunaan kaedah fotogrametri dalam menganalisis kawasan tadahan - 331185 Fazarizul Hashidi Muhamad Pauzi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003