Tahap literasi komputer di kalangan pelajar tingkatan 4 di sekolah luar bandar : satu tinjauan di tiga buah sekolah di daerah Johor Bahru, Johor Darul Takzim - 204997 Suhaizal Hashim; Nor Affendy Yahaya; Fakulti Pendidikan (2008)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008