Model hujan air larian menggunakan HEC-HMS bagi kawasan tadahan Sungai Klang - 439457 Ezzad Izaidy Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003