Pembangunan web portal bagi topik 'lines and angles' matematik tingkatan satu - 286705 Salini Othman 1982-; Mohini Mohamed, 1958- 225587; Fakulti Pendidikan 8185 (Skudai: UTM, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008