Pengurusan penyelenggaraan jambatan di Lebuhraya Malaysia-Singapura (Lebuhraya Linkedua) - 333624 Suhaimi Samat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002