Kajian tentang penggunaan dan tahap kepuasan terhadap konkrit bancuhan siap di Kuching, Sarawak - 371784 Chong, Wee Lin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003