Persepsi pelajar terhadap pergaduhan pelajar berlainan etnik di sekolah menengah : satu kajian kes di Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Mutiara Rini, Johor - 373180 Revindran P. Narayanan Nair (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003