Buku-buku sains dan teknologi dalam Bahasa Malaysia di Perpustakaan Universiti Sains Malaysia - Universiti Sains Malaysia. Perpustakaan; Foyziah Ahmad Nasuruddin (Pulau Pinang : Perpustakaan USM, 1980)
99