Disertasi, tesis dan kertas projek diPerpustakaan Undang-undang Universiti Malaya (pada 31.12.85) = Dissertations, theses and project papers in the University of Malaya Law Library (as ta 31.12.85) - Universiti Malaya. Perpustakaan; Chan, Sai Noi; Chuah, Molly; Sharipah Hanon Bidin (Kuala Lumpur : UM, 1986)
99